Tilgjengelig på MX-V2, MX-V3, 6000S, 6000S-V3 og 7000-V2 skjermer

Funksjonene som er tilgjengelige i SMART Mirror varierer avhengig av enheten du deler med den og hvordan den enheten er koblet til.

Tilkoblingsalternativer

Du har tre alternativer for å koble til SMART Mirror:

• Med SMART Mirror-appen. Appen kan installeres på en rekke enheter. Den gir deg tilgang til det største utvalget av SMART Mirror-funksjoner, inkludert avanserte skjermdelingsmuligheter. Alternativene inkluderer:

• Windows

• Mac

• iOS

• Android

• Via SMART Mirror-nettsiden. Med dette alternativet trenger du ikke å installere apper eller programvare.

• Bruke native streaming fra en enhet. Mange enheter har egne delingsverktøy.

• Airplay er tilgjengelig på iOS- og Mac-enheter.

• Google Cast er tilgjengelig på Microsoft Edge-nettleseren (Mac- og Windows-datamaskiner) og Google Chrome-nettleseren (Chrome OS-, Mac- og Windows-datamaskiner).

• Med dette alternativet trenger du ikke å installere en app på delingsenhetene eller bekymre deg for administratorrettigheter.

For detaljer om hvordan du kobler til SMART Mirror ved å bruke disse alternativene, se Koble til SMART Mirror .

Funksjoner

Trekk

SMART Mirror Windows-appen

SMART Mirror Mac-app

SMART Mirror iOS-app

SMART Mirror Android-app

Nett (Chrome)

AirPlay

Google Cast

Skjermdeling

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Touchback

Ja

Ja

Nei

Nei

Nei

Nei

Nei

Lyd

Ja

Nei

Nei

Nei

Nei

Ja

Ja

Fildeling

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Nei

Nei

Skjermfangst

Ja

Ja

Ja

Ja

Nei

Nei

Nei

Koble til et hvilket som helst nettverk

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Nei

Nei

Lokale forbindelser

Ja

Ja

Ja

Ja

Nei

Ja

Ja

Sett skjermdeling på pause

Ja

Ja

Ja

Ja

Nei

Nei

Nei

Sikkerhets-PIN

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Nei

Samarbeidende tavle

Ja

Ja

Ja

Ja

Nei

Nei

Nei

Ingen appinstallasjon kreves

Nei

Nei

Nei

Nei

Ja

Ja

Ja

Funksjonene som er tilgjengelige i SMART Mirror varierer avhengig av enheten du deler med den og hvordan den enheten er koblet til.