Denne artikkelen er satt opp for å brukes til å veilede det første oppsettet av HDL200.

Artiklene starter med trinn 1 og nedlastingslenker for Nureva Console-klient.
Trinn 2 tilbyr en lenke til installasjonsveiledningen og et koblingsskjema.
I trinn 3 tar artikkelen deg gjennom instruksjonene for å sette opp en skyadministrasjonskonto og registrere enheten.
Det siste trinnet leder deg gjennom å fullføre den første fastvareoppdateringen for konferansesystemet.

Hvert trinn i artikkelen samsvarer med et lignende trinn i Nureva Console-klienten for å holde det første oppsettet enkelt å følge.

Klikk på bilde for å åpne artikkel

Andre Nureva artikler finner du på Nureva Support sidene