Oversikt over

Når du kjøper et SMART interaktivt produkt, kan du også ha fått bonustilgang til SMART-programvare. Alternativt kan du ha kjøpt et abonnement på SMART-programvare. Hvis du vil bruke denne programvaren, må du først gjøre krav på deni SMART Admin Portal.

Produkter

• SMART-administratorportal

Konsepter

• krav programvare
  • programvareabonnementer

De fleste INTERAKTIVE SMART-produkter inkluderer et bonusabonnement på SMART-programvare. Før personer i organisasjonen kan bruke denne programvaren, må du gjøre krav på den i SMART Admin Portal. Hvis du også har kjøpt et abonnement på SMART-programvare, må du også kreve programvare i SMART Admin Portal. Etter å ha hevdet programvaren, klargjør du brukere for å gi dem tilgang til å bruke programvaren.

TIPS

Hvis dette er første gang du bruker SMART Admin Portal, registrerer du deg for en gratis konto før du gjør krav på programvareabonnementene.

Den enkleste måten å kreve programvaren på, er å bruke den unike nettadressen i e-posten du mottar fra SMART. Når du klikker på den unike nettadressen, vises bonusprogramvareabonnementet som er knyttet til den bestillingen, automatisk.

Du kan også logge på SMART Admin Portal og kreve programvaren manuelt.

Slik gjør du krav på bonusabonnementet ditt ved hjelp av den unike nettadressen din

1. Åpne e-posten for bestillingsbekreftelsen du mottok fra SMART.

Denne e-posten sendes til personen som gjorde det første kjøpet. Hvis det ikke var deg, kontakter du personen i organisasjonen som sendte inn bestillingen, og ber dem om å videresende e-posten.

2. Klikk på den unike NETTADRESSEN, og logg på SMART Admin Portal-kontoen.

Eller

Hvis dette er første gang du bruker SMART Admin Portal, registrerer du deg for en konto. Når du har registrert deg, klikker du på den unike NETTADRESSEN i e-posten på nytt for å fortsette å gjøre krav på programvaren.

Når du har logget på, ser du en skjerm som viser alle programvareabonnementene som er tilgjengelige for deg å gjøre krav på.

3. Velg en eksisterende organisasjon du vil tilordne programvareabonnementet til.

Eller

Hvis organisasjonen du vil bruke, ikke er oppført, klikker du på og legger til detaljene for organisasjonen. Når du er ferdig, klikker du Legg til organisasjon.

4. Klikk Fortsett.

SMART Admin Portal viser en bekreftelsesmelding og genererer abonnementsdetaljer for programvaren. Dette kan ta opptil 15 minutter. Hvis informasjon om programvareabonnement ikke vises i kategorien Behandle i SMART Admin Portal etter 15 minutter, kontakter du SMART kundestøtte.

Slik gjør du krav på bonusabonnementet manuelt

1. Gå til adminportal.smarttech.com.

2. Hvis du tidligere har brukt SMART Admin Portal, klikker du LOGG  og logger på kontoen.

Eller

Hvis dette er første gang du bruker SMART Admin Portal, registrerer du deg for en konto.

3. Klikk Få programvaren.

4. Angi antall kjøpte skjermer og serienummeret for en av skjermene.

5. Klikk Fortsett.

6. (Valgfritt) Skriv inn navnet og plasseringen til leverandøren du kjøpte visningen fra, og klikk Neste.

7. Velg en eksisterende organisasjon du vil tilordne programvareabonnementet til.

Eller

Hvis organisasjonen du vil bruke, ikke er oppført, klikker du på og legger til detaljene for organisasjonen. Når du er ferdig, klikker du Legg til organisasjon.

8. Klikk Fortsett.

Med det siste skjermbildet kan du se gjennom alle detaljene du har skrevet inn. Hvis du må korrigere the pencil icon noe, klikker du ved siden av elementet du vil redigere.

9. Når du har gjennomgått detaljene, klikker du Send .

SMART Admin Portal viser en bekreftelsesmelding og genererer abonnementsdetaljer for programvaren. Dette kan ta opptil 15 minutter. Hvis informasjon om programvareabonnement ikke vises i kategorien Behandle i SMART AdminPortal etter 15 minutter, kontakter du SMART kundestøtte.

Når abonnementsdetaljer er lagt til, klargjør du brukere i abonnementet for å gi dem tilgang til programvaren. SMART's bedriftsprogramvare aktiveres ved hjelp av produktnøkler, mens utdanningsprogramvare kan aktiveres ved å klargjøre en brukers e-post (anbefales) eller skrive inn en produktnøkkel på datamaskinen.