SMART Kapp iQ består av en SMART interaktiv skjerm og en Kapp iQ enhet installert i modul sporet bak på venstre side av skjermen. Gjennom artikkelen referer jeg til Kapp iQ modulen som AM30.

Du kan se hvilken AM30 type du har ved å se på serienummeret på modulen. For å få opp serienummeret, trykk enten 5 ganger på den grønne sirkelen nede i høyre hjørnet eller åpne innstillinger fra menyen nederst på whiteboardet og se under "About this device".

Det finnes pr.dd tre forskjellige typer AM30 moduler.

AM30 (type A)

• Shippet fra Juni 2015
  • Ble brukt i de første Kapp iQ skjermene på markedet
  • Har whiteboard modus og innebygget nettleser
  • Porter: 2x USB B (service), 2x USB A (3.0), antenne
  • Serienummer: Q02#####A#####

AM30-EDU (type B)

• Erstattet AM30 (type A) fra Juli 2016
  • Ment for utdanningskunder
  • Porter: 1x USB B (service), 1x HDMI & USB B (for PC tilkobling), 1x HDMI ut, 2x USB A (3.0), ethernet, antenne
  • Serienummer: Q02#####B#####

AM30-BUS (type C)

• Erstattet AM30 (type A) fra Juli 2016
  • Ment for bedriftskunder
  • Porter: 1x USB B (service), 1x HDMI & USB B (for PC tilkobling), 1x HDMI ut, 2x USB A (3.0), ethernet, antenne
  • Serienummer:Q02#####C#####
    •  En batch med moduler ble shippet med en feil i software som kategoriserte type B moduler som type C. Dette har blitt fikset i alle software versjoner etter 2.5.31.