Prowise App Store er en appbutikk der du enkelt kan installere applikasjoner på Prowise-berøringsskjermen. Butikken er 100 % trygg og administreres av utdannings- og fageksperter.

Du kan komme i gang med essensielle programmer som Microsoft OneNote, Word og Excel.

Microsoft Skype-appen gir unike muligheter for fjernundervisning. Andre høydepunkter er Zoom, Google Meet, Microsoft Teams og Prowise Presenter.

Du kan installere disse appene direkte på berøringsskjermen. Det er ikke nødvendig å installere dem i Windows-miljøet på PC-modulen først. På denne måten har du dem alltid for hånden når du trenger dem.

Hvordan installerer jeg apper på min Prowise-touchskjerm?

Det er veldig enkelt å installere apper i Prowise App Store.

1. Åpne Prowise App Store

2. Velg appen du vil laste ned

3. Velg nå 'Installer'

4. Appen lastes ned og installeres automatisk

5. Du kan umiddelbart åpne eller fjerne appen ved å velge "Åpne app" eller "Slett"

6. Klikk på "Hjem" for å lukke Prowise Appstore

De installerte appene dine vises automatisk i Prowise Central. Trykk og hold fingeren på en app i to sekunder for å åpne appens innstillinger.

• Trykk på "x"-ikonet i høyre hjørne av appen for å slette den.
  • Du kan endre visningsrekkefølgen til appene ved å dra dem til forskjellige steder i apprutenettet.
  • Trykk på skjermen for å lukke innstillingsmenyen.