Hvordan få tilgang på administrasjonsprogrammet?

For å få tilgang til Prowise Screen Control til Prowise Touchscreen eller Prowise touchscreen Ten så må du gjøre følgende:

1. Opprette en Prowise konto(Presenter)

Har du allerede en konto, så kan du se bort ifra dette steget

2. Send en forespørsel her og fyll ut feltene som eksemplet under viser:

Eksempel på ferdigutfylt skjema. Det er viktig at E-post adresse du oppgir som admin-konto er en Prowise Presenter konto

Eksempel på "Subject" tekst

Når du har gjort dette, vil du bli tildelt en administrator rolle, slik at du kan begynne å innrullere skjermflåten. MERK: det kan være litt behandlingstid før kontoen din er tildelt en administratorrolle. Du kan sjekke dette enkelt ved å forsøke å logge inn her:  https://admin.prowise.com/

Hvordan innrullerer jeg skjermene i Prowise Screen Control?

Video: Registrer Prowise Touchscreen

1. På Prowise Touchscreen – gå til innstillinger
  2. Velg: om denne enheten
  3. Velg 'Prowise Screen Control'
  4. Logg inn med din Prowise konto (obsBare admin-kontoer kan innrullere skjermer)
  5. Trykk 'Confirm' for å registrere skjermen
  6. Skjermen dukker nå opp I administrasjonsprogrammet

Administrere Prowise Touchscreen

Gå til:

https://admin.prowise.com/

Videoopplæring:

Registrer Prowise Touchscreen

Dashbord Prowise Screen Control

Roller

Les mer her:

Manual og videre hjelp Prowise Screen control