Hvis din skole/kommune har gyldige lisenser på SMART sin programvare SMART Learning Suite med Notebook, må følgende gjøres for å aktivere lærernes konto i SMART Learning Suite Online:

• Ansvarlig for håndtering av lisenser må logge seg inn i SMART Admin Portal
  • Alle lærere som ønsker å benytte seg av SLSO må legges inn med e-post adresse for aktivering av konto. Les hvordan du går frem her
  • Det finnes også mulighet for autogodkjenning av Microsoft og Google kontoer.

Videoopplæring

SMART har også laget videoopplæringsfilmer for bruk av Admin portalen.

Ulike problemstillinger og løsninger på dette

Hva skjer med brukeren min hvis jeg ikke har lisens?

SMART sletter ikke profilen din. Alt vil bli værende til du eventuelt fornyer lisensen din. Du kan fortsatt logge inn og kunne se filene dine, men du vil ikke kunne lage nye, bruke filene med elevene eller redigere eksisterende filer.

Vi har lisens, men jeg får ikke full tilgang til min SLSO konto.

Hvis ansvarlig for håndtering av lisenser på din skole/kommune ikke har lagt til din e-post adresse i SMART Admin Portal vil du ikke ha tilgang. Ta kontakt med vedkommende slik at e-post adressen din blir lagt inn i systemet.

Vi har ikke aktive lisenser på SMART Learning Suite

Lisens må kjøpes og dette gjøres via deres forhandler av AV-utstyr, ønsker du oversikt over de som leverer SMART Board og SMART Learning Suite lisenser finner du det i vår forhandleroversikt

Jeg bruker kun Notebook, ikke SLSO. Vil jeg oppleve endringer?

Nei, så lenge du har en aktiv lisensnøkkel i Notebook er det ikke behov for å registrere din e-post adresse i SMART Admin Portal. Likevel kan dette være praktisk hvis du ønsker å bruke SLSO ved en senere anledning.