Brukerhåndbok Prowise MOVE kamera
Flott å se at du kommer i gang med Prowise MOVE-kameraet på Prowise-berøringsskjermen. Generelt kan MOVE-kameraet brukes på to måter.

1. Som et vanlig webkamera i videokonferanser. Ideell for B2B situasjoner, møter, konferanser, men det kan også brukes i utdanning.

2. Spille pedagogiske spill på Prowise Touchscreen uten å berøre skjermen fysisk, og dermed muliggjøre læring gjennom bevegelse i skolen.

Prowise brukerhåndbok kan lastes ned fra linken under