Sjekk følgende

1. Er Prowise Central-menyen opp på skjermen?
    > Avslutt menyen ved å trykke i midten av "Prowise Central Menyen", eller avslutt via fjernkontrollen

2.  Er menybevegelsen slått av? Når den er slått av, er det ikke mulig å starte Prowise Central ved å plassere 5 fingre på skjermen.
    > Åpne menyen med fjernkontrollen og naviger til 'Generelt' under innstillinger. Slå på "Meny bevegelse"

3.  Har berørings funksjonen blitt deaktivert med fjernkontrollen?
    > Trykk på den røde knappen på fjernkontrollen for å aktivere eller deaktivere berørings funksjonen på skjermen