Adobe stopper Flash Player og vil fjerne all støtte for det i 2020. HTML5 erstatter Adobe Flash Player som den foretrukne nettbaserte plattformen for multimediainnhold,. Alle som lager online multimedia, inkludert SMART Technologies, bytter til HTML5 for å lage og spille av multimedia filer (for eksempel videoer og animasjoner).

Denne artikkelen forklarer Adobe's stopp med Flash Player, og gir et sammendrag av alternativer til Flash-objekter i SMART Notebook-programvare

Adobe stopper Flash Player og vil fjerne all støtte for det i 2020. Som et resultat er Adobe Flash Player ikke lenger kompatibel med nyere versjoner av SMART Notebook

(versjon 17 og senere for Windows, versjon 16.2 og senere for Mac). Lær mer om overgangen fra Flash-innhold

Som forberedelse til Flash-avbrudd, kan du begynne å erstatte Flash-elementene i undervisnings oppleggene dine.

Last ned en guide for å erstatte Flash-innhold i SMART Notebook-filene.

Før Adobe fjerner all støtte for Flash i 2020, er det fortsatt noen alternativer for å få tilgang til noen av Flash-objektene i filene dine.

Avhengig av typen Flash-objekt, kan du kanskje få tilgang til objektet i Notebook filene på en av følgende måte:

1. Noen Flash-objekter konverteres automatisk til SMART-lab aktiviteter eller widgets automatisk. Se Adobe Adobe Flash-objekter blir konvertert til SMART-widgets og aktiviteter i SMART Notebook-programvare.
  2. Du kan åpne noen Flash-objekter i en nettleser. Se Adobe Flash-innhold støttes ikke i SMART Notebook, men kan åpnes i en nettleser.

Følgende ressurser gir også informasjon om måter du kan fortsette å få tilgang til Adobe Flash-objekter

1. Bruk de tilgjengelige verktøyene for å konvertere favorittaktivitetene dine og widgets til et format som støttes. Se Konverter ditt Flash-innhold i SMART Notebook.
  2. Bruk aktivitetsmaler, eksempler, og tips og triks for å konvertere utgåtte Adobe Flash-elementer til nye interaktive aktiviteter. Se Bytte Adobe Flash i SMART Notebook Lessons.