Denne artikkelen forklarer hvordan du konfigurerer MAC OS Mojave til å fungere med SMART Notebook på SMART Board

Nye funksjoner i MAC OS Mojave kan forårsake problemer mens du bruker SMART Notebook-programvare på SMART Board.

Selv om du kan bruke en SMART Board-penn til å skrive eller tegne normalt på skrivebordet eller i SMART Notebook, er det en rekke funksjoner som ikke virker som de skal:

- Bruke fingeren til å samhandle med skrivebordet virker ikke: musemarkøren følger fingeren, men du kan ikke samhandle med Finder-vinduer eller velge elementer ved å klikke.

- MacOS System Menu og SMART Notebook verktøylinjer og dialogbokser reagerer ikke på berøring.

Denne artikkelen forklarer hvordan du installerer SMART Notebook-programvare på en datamaskin som kjører MAC OS Mojave, og hvordan du konfigurerer Mojave for å løse de

potensielle problemene som er identifisert ovenfor.

For å konfigurere en datamaskin som kjører SMART Notebook-programvare etter oppdatering til MAC OS Mojave

1. Gå til Apple-menyen> Systemvalg> Sikkerhet og personvern.
  2. Klikk på kategorien Personvern, og klikk deretter Tilgjengelighet i panelet til venstre.
  3. Klikk på låsikonet og skriv inn brukernavn og passord for administratorkontoen hvis du blir bedt om det. Klikk på OK.
  4. Velg alternativet UPDD-gestures, og start deretter datamaskinen på nytt

For å installere SMART Notebook-programvare på MAC OS Mojave

1. Begynn installeringen av SMART Notebook-programvare.
  2. Når du blir bedt om det, klikker du på Få drivere fra SMART Product Update
    Dialogboksen SMART produktoppdateringer vises
  3. Klikk Installer, og klikk deretter Ja for å fortsette.
    Følgende melding vises:
    "SMART System Menu" ønsker tilgang til dokumenter og data i "System Events". Tillat kontroll gir tilgang til dokumenter og data i "Systemhendelser", og for å utføre handlinger i den appen.
  4. Klikk på OK, og fullfør deretter programvareinstallasjonen
  5. Berør overflaten av tavla. Følgende melding vises:
    "Aldaemon" vil gjerne kontrollere denne datamaskinen ved hjelp av tilgjengelighetsfunksjoner.
  6. Velg Åpne systemvalg og aktiver aldaemon.
  7. Start datamaskinen på nytt.
  8. Gå til Apple-menyen> Systemvalg> Sikkerhet og personvern.
  9. Klikk på kategorien Personvern, og klikk deretter Tilgjengelighet i panelet til venstre.
  10. Klikk på låsikonet og skriv inn brukernavn og passord for administratorkontoen hvis du blir bedt om det. Klikk på OK.
  11. Velg alternativet UPDD-Gestures, og start deretter datamaskinen på nytt