For å gjøre en manuell oppdatering av Kapp iQ programvaren laster du ned siste versjon fra https://support.smarttech.com/en/downloads/iq-appliance/2_8-system-software-am30

1. Lagre ".zip" filen på rotmappen ("øverste mappe") på en FAT formatert minnepinne

2. Koble til USB minnepinnen til AM30 modulen på siden av skjermen. En informasjonsboks vises.

* Hvis dialogboksen ikke kommer er det mest sannsynlig på grunn av at det er en feil på filen/minnepinnen eller at skjermen allerede er oppdatert til siste versjon

3. Press OK.

* Mens modulen oppdateres vil den starte på nytt opp til flere ganger. Ikke ta strømmen på skjermen eller trekk ut minnepinnen mens oppdateringen kjører. Når oppdateringen er ferdig vil skjermen starte på nytt.

Klikk her for en video av oppdateringsprosessen.