Programmering av et NFC -kort.

Utfør trinnene nedenfor for å programmere NFC -kortet.

Gå til 'innstillinger' i Central menyen. Klikk på NFC og velg 'Programmer NFC -kort'.

Skriv inn Windows -brukernavnet og Windows -passordet i de relevante feltene og velg 'Apply'.

Hold NFC-kortet mot NFC-kortleseren nederst til høyre, og velg bruk.
Sørg for at NFC -kortet blir presentert for NFC leseren før timeren går ut

Hvis NFC -kortet ikke er plassert riktig foran leseren, vises en feilmelding.
Hvis du mottar feilmeldingen, må du utføre trinnene forklart ovenfor igjen.