For å kalibrere Prowise heisen, følg stegende under.

Prowise Duo Lift / Wall / iPro Mobile / iPro Wall

1. Bruk ned-knappen for å ta heisen til sin laveste posisjon.
  2. Slipp ned-knappen.
  3. Trykk og hold inne ned-knappen.
  4. Når heisen gjør en liten bevegelse opp, slipp ned-knappen.
  5. Heisen er nå kalibrert.

Prowise All-in-one heis / iPro mobile / iPro Toddler

1. Bruk ned-knappen for å ta heisen til sin laveste posisjon.
  2. Slipp ned-knappen.
  3. Trykk og hold inne ned-knappen.
  4. Når heisen gjør en liten bevegelse opp, slipp ned-knappen.
  5. Bytt til tilt-funksjonen, og hold ned-knappen for å ta heisen til sin "flateste" posisjon.
  6. Slipp ned-knappen.
  7. Trykk og hold inne ned-knappen.
  8. Når heisen gjør en liten bevegelse opp, slipp ned-knappen.
  9. Heisen er nå kalibrert.